Links

Om u nog beter te informeren over de Weissensee en omgeving kunt u onderstaande sites eens bezoeken.

www.weissensee-kaernten.at: Hier vindt u dagelijks prachtige foto’s en actuele inside information vanaf de Weissensee. Zowel actuele verhalen als historische vergelijkingen passeren de revue.

www.weissensee-naturpark.at: Ook hier vindt u vele wetenswaardigheden van de Weissensee en omgeving. Doelstellingen voor de natuur en activiteiten worden toegelicht.

www.weissensee.com: Hier vindt u zeer veel informatie over de diversen seizoenen, webcams, weervoorspellingen, gastenboek ed. Ook kunt u de hotel bestemmingen en beschikbaarheid hiervan bekijken.

www.weissensee.naturarena.com: Hier vindt u werkelijk alles wat u wilt weten over de Weissensee. Vanaf de hotels, de activiteiten, prijzen, apotheker, winkels , ga zo maar door. Het lezen van het stuk van A tot Z bevelen wij van harte aan.

www.weissensee-bergbahn.at: Hier vindt u allereerst alle informatie over de liften, w.o. openingstijden en prijzen. Ook informatie over skiën, skiles en prijzen. Eigenlijk teveel om op te noemen.

www.natureislauf.at: Op deze site vindt u alles over datgene wat zich op ijsgebied zich afspeelt. De samenstelling van het ijsteam (familie Jank) en de ijsmeester vader Norbert passeren de revue, evenals informatie omtrent de alternatieve Elfstedentocht. Bekijk hier ook de foto’s eens.

www.weissenseeschifffahrt.at: Hier kunt u allereerst wetenswaardigheden te weet komen over de gesteldheid van het water, alsmede de vaartijden en prijzen. Ook de historie van deze rondvaartboten komt aan bod.

www.naßfeld.at: Hier vindt u alle informatie over het skigebied Hermagor / Naßfeld.