Winter

Winter

In de winter kunt u ook uw hart ophalen op de Weissensee. Allereerst natuurlijk de eindeloze ijsvlakte, die vanaf eind december tot begin maart gelegenheid biedt om van te genieten.

Overigens net als die andere duizenden Nederlanders, die hier ieder jaar in januari hun sportieve uitdaging vinden om de Alternatieve Elfstedentocht te rijden.

Skimogelijkheden vindt u allereerst op de Weissensee zelf. Ideaal voor de kinderen om skiën of snowboarden te leren en heerlijk voor de ouders die relaxed willen skiën en dit willen combineren met gezelligheid. Aan de lift bevindt zich de alom gerenommeerde skischool van familie Schwarzenbacher.

Wilt u meer pistes? Geen probleem, Naßfeld / Hermagor ligt om de hoek. Hier vindt u meer dan 100 km pistes in alle moeilijkheidsgraden, w.o. de Carnia dalafdaling van maar liefst 7,5 km lengte.

Naßfeld is een half uurtje rijden met de auto of met de gratis bus, die praktisch voor de deur stopt. Aan het eind van de dag wordt u weer moe maar topfit en voldaan teruggebracht.

Ook kunt u er naar hartelust langlaufen. Zodra de eerste sneeuw valt staan de machines klaar om de mooiste loipes te maken. U kunt tochten maken in alle moeilijkheidsgraden en genieten van de prachtige natuur.